over mij

Mijn nieuwe leven als ondernemer

Een half jaar geleden had ik gelachen als iemand tegen me had gezegd dat ik een eigen onderneming zou beginnen. Totdat het VA-schap op mijn pad kwam. Alles in deze functie komt samen met mijn jarenlange ervaring, wensen en toekomstdromen.

Lees meer

e-like kvk

Artikel Maandblad Zó Nuenen juni 2019

 
In een maandblad in Nuenen stond een artikel over mij.
 
 

Twijfels

Afgelopen tijd heb ik veel getwijfeld. Doe ik het goed?
Ben ik wel een ondernemer? Of zoek weer een baan in loondienst?

Lees meer

TIPS

LaPosta

Er zijn heel wat emailmarketingtools waar je nieuwsbrieven mee kunt versturen, waarvan mailchimp,  Active campaign en Autoresponder heel bekend zijn. Er is er een die bij mij niet zo bekend was, maar heel eenvoudig in het gebruik is en dat is LaPosta.

Lees meer

Linktree

Op Instagram heb je geen mogelijkheid om bij je foto’s een link te plaatsen zoals dat op Facebook wel kan. De enige plek waar je een link kan plaatsen die klikbaar is, is in je biografie. Je biografie bevat je profielinformatie en b.v. je basiswebsite zoals   www.E-Like.nl

Lees meer

Toggl

Hoe krijg je dat, inzicht in je tijd? Door tijdregistratie met Toggl! Met deze handige app kun je gemakkelijk meten waar je tijd op een gemiddelde dag naartoe gaat. Telkens wanneer je een taak start, zet je de ingebouwde timer aan. Deze houdt voor je bij hoe lang je met deze taak bezig bent en slaat het op in een tijdregistratie-overzichtje.

Lees meer

Pocket

Gedurende de dag kom je veel websites, pagina’s en artikelen tegen waar je op dat moment geen tijd aan kunt of wilt spenderen. Denk aan mailtjes van een collega met een interessant artikel of een leuke video. Of linkjes van mensen die je volgt op Twitter of Facebook. Met Pocket kun je interessante pagina’s op het web bewaren om later te bekijken, wanneer je er wel tijd voor hebt.
 

LastPass

Via LastPass kun je sterke wachtwoorden genereren en opslaan, gekoppeld aan de bijbehorende website.
Privé en op het werk heb je meer online accounts dan je ooit kunt onthouden. En 81%van de gegevenslekken wordt veroorzaakt door zwakke of hergebruikte wachtwoorden.
Het is dus essentieel dat je voor ieder account een ander wachtwoord gebruikt. Hoe moet je al die sterke, unieke wachtwoorden onthouden?

Lees meer

Trello

Trello is een planningstool, een projectmanagementtool. Het geeft je een overzicht van de projecten die lopen, wat er bij de status is en de taken en wat er nog moet gebeuren. Ik vind het zelf een supertool en gebruik het veel. Ook om mijn social media in te plannen, welke content in welk platform en welk content.

Lees meer

 

Persoonlijke URL aanpassen in LinkedIn

Als je een LinkedIn account aanmaakt krijg je automatisch een standaard URL. Dit is de regel die in je browser staat:
Een standaard LinkedIn-URL ziet er heel raar uit met je naam en een hoop cijfers erachter.
Omdat je deze URL toch vaak opgeeft (visitekaartjes, je website en in je e-mailhandtekening), staat dit onprofessioneel.
Het is mogelijk om een persoonlijke URL te maken.
Zo kan je deze heel makkelijk aanpassen:

Lees meer

Het gebruik van sneltoetsen

Het gebruik van sneltoetsen kan je veel tijd besparen.

Lees meer