7 Tips "Hoe zorg je voor meer betrokkenheid op Social Media"

Je bent ondernemer en vindt het heerlijk te coachen voor en met honden.

Je hebt een aardig bedrijf, werkt meer dan dat je zou willen, want buiten het coachen heb je je handen vol aan die marketing taken die er bij komen.

Je bent toe aan verdere groei in je bedrijf en verlangt naar hulp met je marketing, zodat je jouw kostbare tijd aan het coachen kunt besteden, maar toch verbinding houdt met je doelgroep of klanten. 

Je houdt er niet van om constant zichtbaar te zijn op Social Media, maar weet dat potentiële klanten jou anders niet kunnen vinden en niet weten dat jij ze kunt helpen.

Misschien vind jij het ook wel spannend om zichtbaar te zijn. Honden hebben niet overal een mening over, zoals veel mensen wel op Social media.

Als ondernemer weet ik zelf hoe belangrijk het is om jezelf regelmatig te laten zien via social media, zodat mensen je weten te vinden, waarderen en vertrouwen.

Je hebt een schatkist aan informatie en wilt deze supergraag delen met jouw ideale klant, of je wilt producten in beeld brengen, maar weet niet hoe.
 
Je wilt meer klanten naar jouw website of een event trekken, maar je weet niet goed hoe je dit het beste kunt aanpakken.
Maar er zijn zoveel verschillende platformen en ze hebben allemaal andere regeltjes. Hoe dan?
 
 
 

Wil jij meer zichtbaarheid en meer klanten?

Ik kan je helpen!!!!

Zie dit e-book als mijn cadeautje aan jou, waarmee je jezelf weer gaat zien en gaat geloven in wat jij de wereld te brengen hebt!

Vraag hier mijn e-book aan, waarin ik jou 7 tips geef hoe jij meer betrokkenheid krijgt op Social media.

Vul hieronder het formulier in om mijn ebook “7 tips voor meer betrokkenheid op Social media” aan te vragen

Jouw email-adres is veilig bij me.

Ik gebruik het alleen om je een maal per maand
mijn groeitips,
met de laatste nieuwtjes en veranderingen op het gebied van social media en waardevolle tips, te sturen.

 
Bij het versturen van dit formulier, geef ik Elike van de Kerkhof van E-Like Virtual Business Support toestemming om deze persoonsgegevens over mij te verwerken en ga ik akkoord met de privacy-wet