Over
mij

E-Like Virtual Bsuiness Support

” Mijn liefde voor dieren heeft gezorgd dat ik heel bewust mijn doelgroep heb gekozen door (honden)coaches te gaan ondersteunen.”

E-Like

Als ondernemer weet ik zelf hoe belangrijk het is om jezelf regelmatig te laten zien via social media, zodat mensen je weten te vinden, waarderen en vertrouwen.

Mijn naam is Elike van de Kerkhof. Woonachtig in Nuenen. Getrouwd met Pedro en heb een zoon Ron, een dochter Kirsten en een hond, een boxer, Sam.

Mijn hobbies zijn wandelen met mijn hond, fotograferen, zing in een popkoor en sport, zoals power, X-core en Yoga en speel golf. Een middag in de week ben ik vrijwilliger als Receptioniste-Balie-assistente bij een dierenopvangcentrum, waar ik o.a. de adopties van de dieren financieel en administratief afhandel.

Ik heb geruime tijd gewerkt bij Rabobank Nederland, waar ik o.a. ervaring heb opgedaan in, organiseren en vastleggen van events en opleidingen, HR werkzaamheden  en contractbeheer, productbeheer, voorraadbeheer en klantenondersteuning bij een online webshop.

Houd van plannen en organiseren en krijg heel veel energie van mensen helpen, ondersteunen en adviseren.

Toen het VA-schap op mijn pad kwam, werd ik heel enthousiast. Ik ben mijn opleiding gaan volgen bij de VA Business Academy. Mijn kennis werd ineens vergroot, ik leerde heel veel tools en kreeg een groter netwerk.

Werkzaamheden die ik leuk vind om te doen, combineren met het samenwerken met leuke ondernemers, is toch het leukste wat er is.

Mijn liefde voor dieren heeft gezorgd dat ik heel bewust mijn doelgroep heb gekozen door vrouwelijke coaches die anderen helpen met honden te gaan ondersteunen. Ik ben me meer gaan specialiseren op online zichtbaarheid en ondersteun  met  Social Media, Pinterest en Office Support.

Waarom Pinterest uitbesteden

Drijfveren

Door het invullen van de Management Drives survey, zijn mijn volgende drijfveren naar voren gekomen:

Luisteren communiceren en delen

Potentiële kracht: focus, directheid, draagvlak, contact leggen

Mijn USP's:

– Ik sta altijd klaar voor de ander

– Ik wil graag alles uitzoeken

– Ik neem de tijd om nieuwe dingen te leren

– Ben precies in mijn werk ( lever geen half werk af) directheid, draagvlak, contact leggen

 

Mijn missie

Ik help vrouwelijke (h)ondernemers door social media en officetaken uit handen te nemen, zodat zij weer tijd krijgen voor hun bedrijf, dieren en gezin.

Mijn visie

Bij het ondernemerschap komt veel kijken. Je komt al gauw handen te kort.

Je huurt een expert in die met jou meedenkt, waardoor je werkt aan de professionalisering van jouw bedrijf.

Ik ben er van overtuigd dat, door een samenwerking met mij, jouw bedrijf groeit, omdat jij weer tijd krijgt om je te focussen, tijd voor jouw klanten, het benutten van kansen en tijd voor jouw gezin.