Over
Elike

” Mijn liefde voor dieren heeft gezorgd dat ik heel bewust mijn doelgroep heb gekozen door vrouwelijke ondernemers, die coachen voor en met honden, te gaan ondersteunen.”

E-Like
Als ondernemer weet ik zelf hoe belangrijk het is om jezelf regelmatig te laten zien via social media, zodat mensen je weten te vinden, waarderen en vertrouwen. Mijn naam is Elike van de Kerkhof. Woonachtig in Nuenen. Getrouwd met Pedro en heb een zoon Ron, een dochter Kirsten en een hond, een boxer, Sam. Mijn hobbies zijn wandelen met mijn hond, fotograferen, zing in een popkoor en sport, zoals power, X-core en Yoga en speel golf. Een middag in de week ben ik vrijwilliger als Receptioniste-Balie-assistente bij een dierenopvangcentrum, waar ik o.a. de adopties van de dieren financieel en administratief afhandel. Ik heb geruime tijd gewerkt bij Rabobank Nederland, waar ik o.a. ervaring heb opgedaan in, organiseren en vastleggen van events en opleidingen, HR werkzaamheden  en contractbeheer, productbeheer, voorraadbeheer en klantenondersteuning bij een online webshop. Houd van plannen en organiseren en krijg heel veel energie van mensen helpen, ondersteunen en adviseren. Toen het VA-schap op mijn pad kwam, werd ik heel enthousiast. Ik ben mijn opleiding gaan volgen bij de VA Business Academy. Mijn kennis werd ineens vergroot, ik leerde heel veel tools en kreeg een groter netwerk. Werkzaamheden die ik leuk vind om te doen, combineren met het samenwerken met leuke ondernemers, is toch het leukste wat er is. Mijn liefde voor dieren heeft gezorgd dat ik heel bewust mijn doelgroep heb gekozen door vrouwelijke coaches die anderen helpen met honden te gaan ondersteunen. Ik ben me meer gaan specialiseren op online zichtbaarheid en ondersteun  met Social media, Pinterest, Emailmarketing en Websitesupport
Waarom Pinterest uitbesteden

Drijfveren

Door het invullen van de Management Drives survey, zijn mijn volgende drijfveren naar voren gekomen:

Luisteren communiceren en delen

Potentiële kracht: focus, directheid, draagvlak, contact leggen

Mijn USP's:

– Harmonie (zorgen wegnemen, behulpzaam, samenwerken, waardering, gastvrij)

– Empathie (inleven in gevoelens van anderen, anderen op hun gemak laten voelen, anderen willen behagen

– Leergierigheid (voordurend leren en zichzelf verbeteren)

– Verantwoordelijkheidsbesef (betrouwbaar, competent, geloofwaardig, verantwoordelijk voelen, accuratesse, precisie, nauwkeurigheid)

– Aanpassingsvermogen (flexibel, geduldig)

Mijn missie

Als VA help ik vrouwelijke ondernemers die coachen voor en met honden, met het laten groeien van hun online bedrijf dmv het uit handen nemen van marketing taken en het brengen van focus en structuur in hun online bedrijf.

Mijn visie

Bij het ondernemerschap komt veel kijken. Je komt al gauw handen te kort.

Je huurt een expert in die met jou meedenkt, waardoor je werkt aan de professionalisering van jouw bedrijf.

Ik ben er van overtuigd dat, door een samenwerking met mij, jouw bedrijf groeit, omdat jij weer tijd krijgt om je te focussen, tijd voor jouw klanten, tijd voor jouw hond(en), het benutten van kansen en tijd voor jouw gezin.