Mijn naam is Elike van de Kerkhof. Woonachtig in Nuenen. Getrouwd met Pedro en heb een zoon Ron en een dochter Kirsten.

Mijn hobbies zijn wandelen met mijn hond, fotograferen, zing in een popkoor en sport, zoals power, X-core en Yoga en speel golf. Een middag in de week ben ik vrijwilliger als Receptioniste-Balie-assistente bij een dierenopvangcentrum, waar ik o.a. de adopties van de dieren financieel en administratief afhandel.

Ik heb geruime tijd gewerkt bij Rabobank Nederland, waar ik o.a. ervaring heb opgedaan in, organiseren en vastleggen van events en opleidingen, HR werkzaamheden  en contractbeheer, productbeheer, voorraadbeheer en klantenondersteuning bij een online webshop.

Houd van plannen en organiseren en krijg heel veel energie van mensen helpen, ondersteunen en adviseren.

Toen het VA-schap op mijn pad kwam, werd ik heel enthousiast. Ik ben mijn opleiding gaan volgen bij de VA Business Academy. Mijn kennis werd ineens vergroot, ik leerde heel veel tools en kreeg een groter netwerk.

Werkzaamheden die ik leuk vind om te doen, combineren met ondernemers ondersteunen, is toch het leukste wat er is.

Mijn liefde voor dieren heeft gezorgd dat ik heel bewust mijn doelgroep heb gekozen door dierenspecialisten te gaan ondersteunen. Ik ben me meer gaan specialiseren op online zichtbaarheid voor vrouwelijke  coaches en (dieren)specialisten. Ik ondersteun  met Social Media en Office Support.

 

Drijfveren

Door het invullen van de Management Drives survey, zijn mijn volgende drijfveren naar voren gekomen:

Luisteren communiceren en delen

Potentiële kracht: focus, directheid, draagvlak, contact leggen