VA Eindhoven E-like

Over
Elike

” Mijn liefde voor honden heeft gezorgd dat ik heel bewust mijn doelgroep heb gekozen door Vrouwelijke ondernemers die hun passie voor honden inzetten in hun coaching, te gaan ondersteunen.”

E-Like jaarplanner

Ik herken dat gevoel

Als ondernemer weet ik zelf hoe belangrijk het is om jezelf regelmatig te laten zien via social media, zodat mensen je weten te vinden, waarderen en vertrouwen. Maar uit ervaring weet ik ook dat het lastig kan zijn om regelmatig zichtbaar te moeten zijn, want ik ben van nature, best verlegen en onzeker en treed niet snel op de voorgrond. Ik vond het, in het begin, heel spannend om op Social media zichtbaar te zijn en bang wat anderen er wat van vinden.

En jij? Voel jij je vrij om te schrijven wat je wilt en toch die foto te plaatsen of ben je ook bang wat een ander er van vindt? Honden hebben niet overal een mening over, zoals veel mensen wel op Social media.

Mijn naam is Elike van de Kerkhof. Mijn grootste hobby is wandelen met mijn hond Sam. Ik vind het heerlijk om met hem in de bossen te lopen.

Jaren lang heb ik gewerkt bij Rabobank Nederland en toen de werkzaamheden na al die jaren ophielden, viel ik in een zwart gat.
Maar thuiszitten en niets meer doen zag ik helemaal niet zitten.

Toen het VA-schap op mijn pad kwam, werd ik heel enthousiast. Ik ben mijn opleiding gaan volgen bij de VA Business Academy. Mijn kennis werd ineens vergroot, ik leerde heel veel tools en kreeg een groter netwerk.

Toen ik eenmaal mijn training afgerond had, mijn website klaar was, dacht ik: “Nu komen de klanten vanzelf”. Maar helaas werkt dat zo niet.

Ik heb veel trainingen gevolgd om van experts te leren, zodat ik jou daar ook mee kan helpen.

Werkzaamheden die ik leuk vind om te doen, combineren met het samenwerken met leuke ondernemers, is toch het leukste wat er is.

Dat ik dit leuk vind om te doen betekent niet dat jij daar energie van krijgt en dat jij daar jouw kostbare tijd aan wilt besteden.

In 2020 heb ik de Facebookgroepsocial media Community: Online zichtbaarheid voor (h)ondernemers” opgezet waar ik marketingtips geef aan vrouwelijke ondernemers die hun passie voor honden inzetten in hun coaching. Ben jij een vrouwelijke ondernemer die jouw passie voor honden inzet in jouw coaching, dan ben je van harte welkom.

Waarom Pinterest uitbesteden

Die vrijheid, dat gun ik jou ook

Je moet als ondernemer regelmatig berichten op social media posten om onder de aandacht van mogelijke nieuwe klanten te komen. Dit kost veel zelfstandig ondernemers veel onrust, omdat hier zo veel tijd aan opgaat zonder dat het al te veel nieuwe klanten oplevert en Social media steeds verandert.

Misschien breng je nu veel tijd door op Facebook en Instagram, maar misschien werkt Pinterest wel veel beter voor je en kan je je potentiële klanten veel beter bereiken via jouw nieuwsbrief of website.

Online zichtbaarheid is niet alleen zichtbaar zijn op Facebook en Instagram, maar ook je emailmarketing, je website en/of Pinterest.
Daarom ben me meer gaan specialiseren op de totale online zichtbaarheid en help je met Social media, Pinterest, Emailmarketing en Websitesupport .

Misschien ook leuk om te weten

🐾 Baasje van Sam, mijn allergrootste boxervriend

🐾 Getrouwd met Pedro (alleen zijn naam is buitenlands)

🐾 Moeder van een zoon en dochter (beide het huis uit)

🐾 Woon in het mooie Nuenen, bij Eindhoven (bekend van Vincent van Gogh)

🐾 Ik hou van fotograferen (Sam is dan ook vaak het slachtoffer)

🐾 Ik zing al vanaf mijn 11e jaar (zowel onder de douche als bij een popkoor)

🐾 Doe al 16 jaar elke zaterdag Power (op de sportschool)

🐾 Speel golf (alleen bij mooi weer)

🐾 Houd van persoonlijke ontwikkeling (verslaafd aan trainingen)

🐾 Bekend van mijn nougatine-ijstaart (vooral bij mijn gezin)

🐾 Houd van Italië (alles: plaatsjes, markten, eten enz.)

🐾 Familiemens (kom uit een groot gezin)