Consistent meer online zichtbaar zijn,
waardoor je bedrijf kan groeien
en je meer tijd overhoudt voor
het werk wat jij met en voor honden doet.

Resultaat: IJzersterke consistente online zichtbaarheid en een stroom aan potentiële klanten.

E-Like challenge

“Ik wil wel zichtbaar zijn, maar ik weet niet waar te beginnen.”

Herken je dit gevoel?

Het gevoel dat je telkens hap-snap iets plaatst op Social media en het dus vaak vergeet. 

Je plant het voor je zelf in je agenda, maar er komt altijd wel iets tussen. Je baalt van jezelf want je weet hoe belangrijk het is om wel consistent online zichtbaar te zijn.

Je weet niet hoe je jezelf online zichtbaar kunt maken op een, voor jou prettige manier.

Je hebt het te druk om online zichtbaar te zijn. Je hebt geen idee waar je de tijd vandaan moet halen. Zo gebeurt het regelmatig dat je niets post, omdat je simpelweg de tijd niet hebt om content te schrijven.

Je steekt er zoveel tijd in en hebt het gevoel dat het niets oplevert.

Het maken van goede en doeltreffende content kan inderdaad veel tijd en energie kosten die je liever besteedt aan het helpen van klanten en aan het groeien van je bedrijf.

Stel je voor dat:

Laten we eerlijk zijn, socialmediacontent maken kan zoveel tijd kosten. Maar wist je dat planning en automatisering je enorm kunnen helpen? ⁠
⁠
Dus stel je eens voor dat jij met gemak onderscheidende content maakt die je zo uit je mouw schudt en ook nog eens de aandacht trekt van jou volger.

Dat je je social media berichten voor een hele maand kunt maken en plannen in slechts een paar uur. Het is mogelijk! Met de juiste strategie en tools, kun je meer tijd vrijmaken voor de groei van je bedrijf.⁠

Je kunt zelfs berichten inplannen op momenten dat je niet online bent, zoals ‘s avonds of in het weekend, en toch actief op social media bent.⁠

Je online zichtbaar bent op de manier die jij prettig vindt en consistent volgers en potentiële klanten oplevert.

Stel je eens voor dat je een duidelijk en simpel plan hebt waarmee jij met gemak je content maakt en inplant waardoor je uren per maand bespaart maar wel consistent zichtbaar bent en er wekelijks honderden nieuwe volgers en potentiële klanten binnen komen.

Dat je niet meer uren naar je beeldscherm hoeft te staren omdat je geen inspiratie hebt voor posts, maar dat het allemaal gemakkelijk gaat.

Je een manier hebt gevonden waarbij jij ook nog eens met plezier je content inplant.

Consistente Online Zichtbaarheid en het aantrekken van volgers en potentiële klanten haalbare doelen zijn, zelfs als je weinig tijd hebt.

Het doel

Meer klanten aantrekken door een consistente onlinezichtbaarheid, in minder tijd, op een manier die voor jou prettig voelt.
Geen zorgen, je staat er niet alleen voor. We zullen het samen doen!⁠

klant E-like VA Nuenen

“Ik heb in juli het socialmediatraject gevolgd bij Elike. ⁠
Door de vele praktische tips is het gelukt om hierin veel meer structuur en handigheid te krijgen. Het scheelt me echt veel tijd, we blijven zichtbaar en het geeft me vooral heel veel rust en tijd om andere dingen te doen!”⁠

Loeske IJzerman

Hondverbond

Na dit traject heb jij:

– Een simpel en duidelijk plan waarmee jij met gemak online zichtbaar bent

– Online zichtbaar zijn, voelt niet meer moeilijk of zwaar. Je weet nu welke content je moet plaatsen om je volgers en potentiële klanten te bereiken.

– Je kunt in minder tijd jouw content maken en inplannen en hoeft er verder niet meer naar om te kijken, zelfs als je op vakantie bent. Het loopt allemaal door.

– Jij hebt een constante online groei: Er komen steeds nieuwe volgers bij en leren jou kennen en weten van je aanbod.

– Heb je een werkwijze waarmee je gemakkelijk voor meerdere kanalen kwalitatieve content maakt, zonder dat het je veel tijd kost

– Weet je precies wat wel werkt en niet werkt op social media

– Je hebt de juiste handvaten en tools, zodat je in minder tijd voor maanden aan content hebt.

– Heb je overzicht in wanneer wat online gaat en wat je daarvoor wanneer moet doen. Geen stress meer en geen last minute werk

– Hoef je nooit meer bang te zijn om te weinig te posten of lange tijd niet online zichtbaar te zijn, omdat alles ingeplant staat.

– Je hoeft niet langer dagelijks te piekeren over wat je moet posten. In plaats daarvan kun je een doelgericht, tijdbesparend plan volgen. Dit betekent geen tijdverslindende, stressvolle taken meer, maar moeiteloos doelgerichte content plaatsen. Niet meer hopen op creatieve ingevingen, maar met een doelgerichte planning werken en kostbare uren besparen.

VA Eindhoven E-like

Ik ben Elike van de Kerkhof,
Online zichtbaarheidsexpert voor vrouwelijke ondernemers die hun passie voor honden inzetten in hun coaching

Toen Sam mijn boxer in mijn leven kwam, was ik meteen verliefd.
Zo klein en zoveel liefde te geven.
Nu is het mijn allergrootste vriend, waar ik mijn dag mee begin en eindig en altijd bij me ligt als ik zit te werken. Mijn doelgroep was dan ook snel bepaald.

​​Ik ben Elike van de Kerkhof, Online zichtbaarheidsexpert voor vrouwelijke ondernemers die hun passie voor honden inzetten in hun coaching.

Ik kom uit Nuenen, bij Eindhoven, getrouwd en heb een zoon en een dochter.

In de afgelopen 4 jaar dat ik ondernemer ben, heb ik me vooral gespecialiseerd in online zichtbaarheid. Mijn werk als VA bracht me niet langer de voldoening die ik zocht.
Uiteindelijk besefte ik dat ik enorm veel energie haal uit anderen helpen, vooral als het gaat om vragen over online zichtbaarheid.⁠
⁠
In mijn nieuwe positionering als Online Zichtbaarheidsexpert ga ik me richten op de al gevestigde ondernemers en hen helpen met een consistente online zichtbaarheid op een manier die jij zelf prettig vindt, in minder tijd, maar wel volgers en potentiële klanten oplevert.

Door tips over online zichtbaarheid in een Facebookgroep, aan ruim 300 hondencoaches, te geven, merkte ik dat ik zo veel ondernemers ook kan helpen. Ze plannen een een-op-een gesprek met me, waar ik ze weer verder help met de volgende stap in hun bedrijf.

Elike van de Kerkhof
E-Like Virtual Business Support

Klant E-like Patricia

Door regelmatig met Elike in gesprek te gaan helpt ze me met de vragen die ik op dit moment heb, op het niveau dat ik nodig heb, en dat is veel efficiënter. Na zo’n afspraak heb ik altijd veel geleerd en een enorm boost-gevoel.   Elike’s kwaliteiten zijn afstemmen op wat ik nodig heb, een warme persoonlijkheid, en natuurlijk enorm veel kennis over social media, tools, planning, eigenlijk te veel om op te noemen.

Patricia van Turnhout

Optimaal online zichtbaarheidstraject

Traject van 4 maanden waarbij je na 4 maanden een social media plan hebt, waarmee je voor enkele maanden content klaar hebt voor al je socialmediakanalen op een voor jou prettige manier.

Het traject omvat een aantal belangrijke onderdelen, zoals de kick-off waarbij we een plan opstellen, maandelijkse een-op-een calls, een werkboek voor blijvende ondersteuning, en het gebruik van Trello voor efficiënte communicatie.

Ik ben er zeker van dat dit je zal helpen om consistente online zichtbaarheid te bereiken.

Het traject bestaat uit

  • We beginnen met een kick-off van 1,5 uur waarbij we een plan gaan opstellen. Dit plan creëert een consistente stroom aan volgers.
  • 4 maanden begeleiding: ik leer jou een manier van onweerstaanbare content te creëren die resultaten oplevert. Een manier waarop je in korte tijd voor 3 maanden content hebt, die je kunt gebruiken op al jouw kanalen.
  • 3 een-op een calls. We hebben elke maand een zoom-call. Waar sta je, wat ging er goed en wat kan beter, zodat je iedere maand bizarre stappen gaat zetten.
  • We werken samen in een Trello-bord, een projectmanagementtool, waar al onze communicatie in komt, zodat alles op een plaats te vinden is. Ook jouw vragen aan mij kan je daar aan me stellen.
  • Naast dat ik je zelf een volledige onlinezichtbaarheidstraining geef, neem ik ook jouw socials (deels) uit handen. We doen het echt samen. Jij levert de content, ik zorg voor een consistente zichtbaarheid op de best haalbare manier.

Resultaat:

IJzersterke consistent online zichtbaarheid en een stroom aan potentiële klanten.

Voor dit traject is jouw investering € 550

 

Kan je je niet vinden in dit traject, en wil je mijn hulp ergens anders voor, klik dan hier of ik kan een pakket op maat maken.

Ik help je met consistente online zichtbaarheid op een manier die jij zelf prettig vindt, in minder tijd, maar wel volgers en potentiële klanten oplevert.

Terry klant E-Like

Voordat ik samen ging werken met Elike liep ik tegen aantal dingen aan, ik had amper bereik op Facebook.
Instagram was iets wat ik net pas had aangemaakt, dus dat bereik was eigenlijk zo goed als 0. Consequent dingen plaatsen daar deed ik niet aan, ene week was ik super gemotiveerd en dan kon weer 3 weken duren voordat ik iets plaatste. Ik wist dat er verandering in moest komen, dus ik heb hulp gezocht.

Elike heeft me met zoveel dingen geholpen. Consequent 3 keer in de week berichten op Facebook en instagram. Zo is onder andere mijn bereik gegroeid.

We spraken ongeveer 1 keer in de 2 weken elkaar via zoom, maar ik kon altijd tussendoor terecht met vragen. Ik kan Elike zeker aanraden voor andere ondernemers, zeker in de hondenbranche, maar haar bereik is vast ook groter dan dat.

Ze heeft ook ontzettend veel geduld, want consequent en alle content op tijd aanleveren, was niet mijn sterkste punt.

Terry Mehciz