Wat anderen over mij zeggen

Een half jaar lang heeft Elike me als ondernemer ondersteund. Als je ontlast wil worden van online en administratieve werkzaamheden en je bedrijf naar buiten wil brengen, dan is haar inzet een aanrader! Snel, handig, iets nieuws uitzoeken? Ze doet het voor je. Mijn bedrijf (Bloemverhalen) heeft ze uitstekend en prettig geholpen met het opzetten en versturen van nieuwsbrieven. En het bundelen van mijn klantenbestand. Ook heeft ze mijn website onder handen genomen. Heel fijn om een tijdje mijn aandacht te kunnen focussen in mijn bedrijf, terwijl Elike op de achtergrond werkte. Goed bereikbaar en informele gesprekken. Elike, Hartelijk dank en heel veel succes!!
E-Like
Marieke Kempen
Bloemverhalen
Elike is een zeer professionele, creatieve en betrouwbare dienstverlener. Als je op zoek bent naar hulp op het gebied van social media, dan ben je bij haar in goede handen! Ze geeft jou diverse tips en neemt veel werk uit handen, zodat je tijd over houdt om de dingen te doen waar je goed in bent! Ik heb Elike gevraagd om advies op gebied van social media. Ze heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en ik vond dat ze dit op een hele persoonlijke en prettige manier deed. Heel waardevol! Dankjewel Elike!
Tuurlijk zijn er genoeg cursussen en informatie te vinden over social media. Het nadeel voor mij, als kleine zelfstandig ondernemer, is dat het vooral veel tijd kost (en tijd is geld) en vooral dat ik heel veel hoor wat ik al weet of wat ik op dat moment niet wil weten. Door regelmatig met Elike in gesprek te gaan helpt ze me met de vragen die ik op dit moment heb, op het niveau dat ik nodig heb, en dat is veel efficiënter. Na zo'n afspraak heb ik altijd veel geleerd en een enorm boost-gevoel. Ik krijg veel gevraagd, maar ook ongevraagd advies. Dat kan ik van een cursus meestal niet zeggen. Elike's kwaliteiten zijn afstemmen op wat ik nodig heb, een warme persoonlijkheid, en natuurlijk enorm veel kennis over social media, tools, planning, eigenlijk te veel om op te noemen. Ik kan maar 1 advies geven: maak een keer een afspraak.​
Alles zelf moeten doen en kunnen heb ik achter me gelaten. Ik heb mijn kwaliteiten en als ik die inzet, geniet ik ten volle. Maar als ik dingen ‘moet’ van mezelf of anderen verdwijnt het plezier. En met dat in mijn achterhoofd kwam Elike in beeld. Ze is zelf volledig zichtbaar op de Social-Mediakanalen en voor haar geldt dus: Practice what you preach. Ik heb haar benaderd, ook al coach ik geen honden. Ze is kundig, zakelijk en empathisch. Voor mij alle ingrediënten voor een fijne samenwerking.
Iemand die echt iets uit van je overneemt. Ze heeft mij enorm geholpen om mijn business een impuls te geven.
Voordat ik samen ging werken met Elike liep ik tegen aantal dingen aan, ik had amper bereik op Facebook. Instagram was iets wat ik net pas had aangemaakt, dus dat bereik was eigenlijk zo goed als 0. Consequent dingen plaatsen daar deed ik niet aan, ene week was ik super gemotiveerd en dan kon weer 3 weken duren voordat ik iets plaatste. Ik wist dat er verandering in moest komen, dus ik heb hulp gezocht. Ik weet niet meer precies hoe ik Elike ben tegengekomen, volgens mij via via, maar wat mij vooral aansprak was de specialisatie voor honden, coaches en ondernemers. Ik heb toch altijd idee met ons vakgebied dat veel dingen wel te vergelijken zijn met gewone coaching, maar toch niet alles. Dus zodoende gaf mij dit een goed gevoel. Elike heeft me met zoveel dingen geholpen. Consequent 3 keer in de week berichten op Facebook en instagram. Zo is onder andere mijn bereik gegroeid. Het maken van een funnel op mijn gratis weggever, die had ik nog niet. Het beheren van youtube kanaal en Pinterest. Ik wist niet eens dat je Pinterest ook kon gebruiken als ondernemer, maar zeker wel. Nou en ga zo maar door. We spraken ongeveer 1 keer in de 2 weken elkaar via zoom, maar ik kon altijd tussendoor terecht met vragen. Ik kan Elike zeker aanraden voor andere ondernemers, zeker in de hondenbranche, maar haar bereik is vast ook groter dan dat. Ze heeft ook ontzettend veel geduld, want consequent en alle content op tijd aanleveren, was niet mijn sterkste punt.
"Ik heb in juli het socialmediatraject gevolgd bij Elike. ⁠ ⁠ Door de vele praktische tips is het gelukt om hierin veel meer structuur en handigheid te krijgen. Het scheelt me echt veel tijd, we blijven zichtbaar en het geeft me vooral heel veel rust en tijd om andere dingen te doen!"⁠

Ben je geinspireerd om ook aan de slag te gaan?

Wil jij ook een review achterlaten?

Ik heb mijzelf gecertificeerd via de VA Business Academy.
Ik heb een video-opleiding gevolgd bij Laura Elsman
Ik ben Expert bij de
Online Tool Academy
E-Like
Ik heb de training gevolgd "Continue klanten uit je website" van
Rimke de Groot, Ik help jou online
Ik heb de training gevolgd
"Lanceren vanuit je hart" van
Rimke de Groot, Ik help jou online
Ik heb de training gevolgd
"Verkopen vanuit je hart" van
Rimke de Groot, Ik help jou online
Ik heb "Het Groei Online Begeleidingstraject" gevolgd door Getting Structured, Eline Landgraf
Ik heb de training gevolgd
"Structureel meer tijd om te groeien" van
Hashtag Lifegoals, Shelley Barendrecht
Ik heb de training gevolgd
"Efficiënt Ondernemen met Trello" van
Hashtag lifegoals, Shelley Barendrecht

Samenwerkingen

E-like
E-like
e-like
E-like
E-like
E-Like virtual Business Support
E-Like virtual Business Support
E-Like samenwerking
e-like fishandmore
logo klant E-like
E-like logo klant
Virtual Assistant Nuenen
logo H&B E-like
E-Like Nuenen bij Eindhoven
Social media Eindhoven