Wat anderen over mij zeggen

Een half jaar lang heeft Elike me als ondernemer ondersteund. Als je ontlast wil worden van online en administratieve werkzaamheden en je bedrijf naar buiten wil brengen, dan is haar inzet een aanrader! Snel, handig, iets nieuws uitzoeken? Ze doet het voor je. Mijn bedrijf (Bloemverhalen) heeft ze uitstekend en prettig geholpen met het opzetten en versturen van nieuwsbrieven. En het bundelen van mijn klantenbestand. Ook heeft ze mijn website onder handen genomen. Heel fijn om een tijdje mijn aandacht te kunnen focussen in mijn bedrijf, terwijl Elike op de achtergrond werkte. Goed bereikbaar en informele gesprekken. Elike, Hartelijk dank en heel veel succes!!
E-Like
Marieke Kempen
Bloemverhalen
Elike is een zeer professionele, creatieve en betrouwbare dienstverlener. Als je op zoek bent naar hulp op het gebied van social media, dan ben je bij haar in goede handen! Ze geeft jou diverse tips en neemt veel werk uit handen, zodat je tijd over houdt om de dingen te doen waar je goed in bent! Ik heb Elike gevraagd om advies op gebied van social media. Ze heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en ik vond dat ze dit op een hele persoonlijke en prettige manier deed. Heel waardevol! Dankjewel Elike!
Angela Barton
Angela Barton medium/Artwork
Tuurlijk zijn er genoeg cursussen en informatie te vinden over social media. Het nadeel voor mij, als kleine zelfstandig ondernemer, is dat het vooral veel tijd kost (en tijd is geld) en vooral dat ik heel veel hoor wat ik al weet of wat ik op dat moment niet wil weten. Door regelmatig met Elike in gesprek te gaan helpt ze me met de vragen die ik op dit moment heb, op het niveau dat ik nodig heb, en dat is veel efficiënter. Na zo'n afspraak heb ik altijd veel geleerd en een enorm boost-gevoel. Ik krijg veel gevraagd, maar ook ongevraagd advies. Dat kan ik van een cursus meestal niet zeggen. Elike's kwaliteiten zijn afstemmen op wat ik nodig heb, een warme persoonlijkheid, en natuurlijk enorm veel kennis over social media, tools, planning, eigenlijk te veel om op te noemen. Ik kan maar 1 advies geven: maak een keer een afspraak.​
E-like Virtual Business Support
Patricia van Turnhout
Platina Coaching
Alles zelf moeten doen en kunnen heb ik achter me gelaten. Ik heb mijn kwaliteiten en als ik die inzet, geniet ik ten volle. Maar als ik dingen ‘moet’ van mezelf of anderen verdwijnt het plezier. En met dat in mijn achterhoofd kwam Elike in beeld. Ze is zelf volledig zichtbaar op de Social-Mediakanalen en voor haar geldt dus: Practice what you preach. Ik heb haar benaderd, ook al coach ik geen honden. Ze is kundig, zakelijk en empathisch. Voor mij alle ingrediënten voor een fijne samenwerking.
Iemand die echt iets uit van je overneemt. Ze heeft mij enorm geholpen om mijn business een impuls te geven.
E-like klant Mario Bunthof
Mario Bunthof
Coach, Counselor

Wil jij ook een review achterlaten?

Ik heb mijzelf gecertificeerd via de VA Business Academy.
Ik heb een video-opleiding gevolgd bij Laura Elsman
Ik ben Expert bij de
Online Tool Academy
E-Like