Maak werk van de Social media en Marketing strategie,
waardoor je bedrijf kan groeien
en je meer tijd overhoudt voor
het werk wat jij met en voor honden doet.

Meer hierover. Boek meteen een vrijblijvende afspraak

E-Like challenge

Als ondernemer is het belangrijk om jezelf te laten zien via Social media, zodat mensen je weten te vinden, leren kennen, waarderen en vertrouwen.

Uit ervaring weet ik dat het lastig kan zijn, want ik ben, van best verlegen gegroeid tot wie ik nu ben. Misschien vind jij het ook wel spannend om zichtbaar te zijn. Honden hebben niet overal een mening over, zoals veel mensen wel op Social media.

Nu weet ik dat mensen je eerst moeten leren kennen en dat gebeurt alleen, als online ondernemer, door zichtbaar te zijn op Social Media en te laten zien dat jij degene bent die ze kan helpen.

Ik help je graag over deze drempel om zichtbaar te worden voor jouw ideale klant, zodat het voor jou ook vertrouwd gaat worden.

Ik help je met consistente online zichtbaarheid op een manier die jij zelf prettig vindt, in minder tijd, maar wel volgers en potentiële klanten oplevert.

review E-like
Testimonial E-like
review E-like

Je bent ondernemer en vindt het heerlijk te coachen voor en met honden.

Je hebt een aardig bedrijf, werkt meer dan dat je zou willen, want buiten het coachen heb je je handen vol aan die marketing taken die er bij komen.

Je bent toe aan verdere groei in je bedrijf en verlangt naar hulp met je marketing, zodat je jouw kostbare tijd aan het coachen kunt besteden, maar toch verbinding houdt met je doelgroep of klanten. 

Je houdt er niet van om constant zichtbaar te zijn op Social Media, maar weet dat potentiële klanten jou anders niet kunnen vinden en niet weten dat jij ze kunt helpen.

Je verlangt naar iemand die je bij de hand neemt, marketingtaken uit handen neemt en zorgt dat je toch betrokken blijft, zodat jouw social media uitstraalt waar jij voor staat.

E-Like

Als je ontlast wil worden van online en administratieve werkzaamheden en je bedrijf naar buiten wil brengen, dan is haar inzet een aanrader!  Snel, handig, iets nieuws uitzoeken? Ze doet het voor je. Mijn bedrijf (Bloemverhalen) heeft ze uitstekend en prettig geholpen met het opzetten en versturen van nieuwsbrieven. En het bundelen van mijn klantenbestand. Ook heeft ze mijn website onder handen genomen. Heel fijn om een tijdje mijn aandacht te kunnen focussen in mijn bedrijf, terwijl Elike op de achtergrond werkte. Goed bereikbaar en informele gesprekken.

Marieke Kempen

Bloemverhalen

Samenwerken met mij

🐾 Als online zichtbaarheidsexpert help ik vrouwelijke ondernemers die hun passie voor honden inzetten in hun coaching, met consistente online zichtbaarheid op een manier die jij zelf prettig vindt, in minder tijd, maar wel volgers en potentiële klanten oplevert.

🐾 Samen zullen we een online aanwezigheid creëren die je doelgroep niet kan negeren. Jouw social media zal een verhaal vertellen dat nauw aansluit bij jouw waarden en passie, en ik zal ervoor zorgen dat deze boodschap met consistentie en impact wordt verspreid.

🐾 Als ondernemer weet ik zelf hoe belangrijk het is om jezelf regelmatig te laten zien via social media, zodat mensen je weten te vinden, waarderen en vertrouwen.

🐾 Samen zullen we jouw online zichtbaarheid naar nieuwe hoogten tillen door strategische socialmediaplanning, effectieve e-mailmarketing, en het verbeteren van je vindbaarheid op Google en Pinterest.

🐾 Je kunt zelf bepalen hoeveel uur hulp nodig is.

🐾 Ik help je graag over de drempel om zichtbaar te worden voor jouw ideale klant, zodat het voor jou ook vertrouwd gaat worden.

🐾 Vergelijk je eigen uurtarief met dat van je VA en reken uit je winst! Ik verzorg de klus en jij kunt deze tijd aan iets anders besteden.

🐾 Je kunt het zelf doen door webinars te volgen, blogs te lezen en YouTube-filmpjes te bekijken, maar dat kost tijd, dus geld of je besteedt het uit en jij besteedt je tijd aan andere dingen die jou energie geven inplaats van kosten.

🐾 Social media verandert telkens, het kost tijd om al die veranderingen bij te houden. Ik houd me op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op social media gebied en volg zelf nog regelmatig cursussen en leer telkens bij.

VA Eindhoven E-like

Ik ben Elike van de Kerkhof,
Online zichtbaarheidsexpert voor vrouwelijke ondernemers die hun passie voor honden inzetten in hun coaching

Toen ik in 2018 thuis kwam te zitten na 40 jaar Rabobank, had ik gelachen als iemand tegen me had gezegd dat ik een eigen onderneming zou beginnen. Totdat het VA-schap op mijn pad kwam. Alles in deze functie komt samen met mijn jarenlange ervaring, wensen en toekomstdromen.

In de afgelopen 4 jaar dat ik ondernemer ben, heb ik me vooral gespecialiseerd in online zichtbaarheid.
Uiteindelijk besefte ik dat ik enorm veel energie haal uit anderen helpen, vooral als het gaat om vragen over online zichtbaarheid.⁠ Ik word vooral geprikkeld om steeds meer te weten te komen en te leren om toe te passen in mijn werkzaamheden om jou als ondernemer te ondersteunen.

Door tips en inspiratie te delen in een Facebookgroep, aan ruim 300 hondencoaches, merkte ik dat ik zo veel ondernemers ook kan helpen. Ze plannen een een-op-een gesprek met me, waar ik ze weer verder help met de volgende stap in hun bedrijf.

 

Elike van de Kerkhof
E-Like Virtual Business Support

Klant E-like Patricia

Door regelmatig met Elike in gesprek te gaan helpt ze me met de vragen die ik op dit moment heb, op het niveau dat ik nodig heb, en dat is veel efficiënter. Na zo’n afspraak heb ik altijd veel geleerd en een enorm boost-gevoel.   Elike’s kwaliteiten zijn afstemmen op wat ik nodig heb, een warme persoonlijkheid, en natuurlijk enorm veel kennis over social media, tools, planning, eigenlijk te veel om op te noemen.

Patricia van Turnhout

Samenwerken met mij houdt in:

Ik ondersteun je bij je hulpvraag op marketinggebied. Dat kan zijn:

Social media uitbesteden

Als online ondernemer is het belangrijk om jezelf te laten zien via Social media, zodat mensen je weten te vinden, leren kennen, waarderen en vertrouwen. Maar aandacht krijgen op social media is zo gemakkelijk nog niet. De concurrentie is enorm.

Als VA lees ik me in, in jouw bedrijf en vraag exact aan jou wat ik nodig heb om mijn werk goed te kunnen doen.

Als je samenwerkt met mij, werk je met een persoon die betrokken is bij jouw marketing. We gaan het echt samen doen. We maken een plan van aanpak en stellen punten op voor input.
We kunnen er naar toe werken om een ebook of andere klantmagnet te maken.

Emailmarketing

E-mailmarketing is een hele krachtig marketingtool om je omzet mee te verhogen of relaties mee te beheren. Met emailmarketing creëer je een groter bereik en meer leads. Emailmarketing is een geautomatiseerde marketing waarmee je iets kan verkopen, zonder zelf aanwezig te zijn.

Emailmarketing is het versturen van emails naar jouw potentiële klanten. Met deze emails bv een nieuwsbrief, groeitips of blogs, zet je een klantreis (funnel) uit, en zorg je dat jouw potentiële klant jou leert kennen.

We kunnen er naar toe werken op een gratis weggever op te zetten, zoals een ebook of videoserie om iemand jou te leren kennen en om kennis te laten maken met jouw methode of werkwijze. Jij levert de tekst aan en ik zorg voor de juiste opmaak en plan het in.

Ik werk met het emailmarketing programma LaPosta.

Pinterest uitbesteden

Pinterest is een nog vaak onderschatte, maar superkrachtige marketingtool. En dé plek bij uitstek om jouw doelgroep te inspireren en vervolgens aan te zetten tot actie.

Achter elke afbeelding op Pinterest zit een link naar een website. Wanneer een afbeelding met een link naar jouw website goed presteert, kan je je voorstellen van de hoeveelheid verkeer die deze ene afbeelding genereert.

Middels een ijzersterke Pinterest strategie zorg ik ervoor dat je zichtbaar bent bij je doelgroep, continu potentiële klanten naar je website trekt en je omzet verhoogt. Een succesvolle Pinterest strategie gaat gepaard gaat de juiste zoekwoorden, herkenbare huisstijl en op de juiste tijd jouw Pinterestpins maken en inplannen.

Website Support

Een weggever (freebie of klantmagnet) is een middel om je doelgroep kennis met jou te laten maken. Je maakt met deze weggever jouw klant bewust van hun verlangens en helpt ze een deel van hun probleem op te lossen.

Ik help je een weggever te maken. Zorg dat er een inschrijfformulier op je website komt, zodat potentiële klanten zich inschrijven en de klantreis kan beginnen.

Een landingspagina en eventpagina te maken op je website en alle nodige plugins installeren en updaten, zodat alles zorgeloos werkt.

Een website met de juiste zoekwoorden is de effectieve manier om een constante stroom klanten naar jou toe te laten komen.

Ook met aanpassingen op je website of blogs plaatsen, help ik je graag.
E-like klant Mario Bunthof

Alles zelf moeten doen en kunnen heb ik achter me gelaten. Ik heb mijn kwaliteiten en als ik die inzet, geniet ik ten volle.

Maar als ik dingen ‘moet’ van mezelf of anderen verdwijnt het plezier.

En met dat in mijn achterhoofd kwam Elike in beeld. Ze is zelf volledig zichtbaar op de Social-Mediakanalen en voor haar geldt dus:

Practice what you preach. Ik heb haar benaderd, ook al coach ik geen honden. Ze is kundig, zakelijk en empathisch. Voor mij alle ingrediënten voor een fijne samenwerking. Iemand die echt iets uit van je overneemt.

Ze heeft mij enorm geholpen om mijn business een impuls te geven.

Coach, Counselor

Investering

Samenwerken met mij kan op 3 verschillende manieren.

Ik werk met pakketten omdat het helderheid geeft voor jou als klant.

Factureren gaat per maand en mijn uren houd ik bij en stuur een tijdsregistratie mee, zodat jij weet waar de tijd aan is besteed.
Heb jij een groter project, zodat ik tijdelijk meer moet werken, geen probleem.
Tijd die over is gaat mee naar de volgende maand en werk ik meer, breng ik die in mindering in de volgende maand.

Kan je je niet vinden in een van de pakketten, maar wil je wel samenwerken of heb je een vraag die je me voor wil leggen, dan kan ik een pakket op maat maken.

We gaan eerst met elkaar in gesprek en stemmen het juiste pakket af.

Een overzicht van de 3 pakketten vind je hieronder:

 
 
Boomerpakket
4 uur per maand
(€55 per week)
€ 220
pakket E-like
Beagelpakket
(12 uur per maand
€150,00 per week)
€ 600
Boxerpakket
24 uur per maand
€270,00 per week)
€ 1080
boxerpakket E-Like

Veel gestelde vragen

We kijken waar jij hulp bij nodig hebt. We gaan het echt samen doen. We maken een plan van aanpak en stellen punten op voor input.

We maken samen een social media strategie. Kijken op welke kanalen jouw doelgroep zit en hoe vaak en wanneer je berichten ingepland worden.

Als je je social media gaat uitbesteden, stuur je de foto’s en teksten naar mij, maak ik visuals in jouw huisstijl en logo en plan ik dat bericht met jouw input. ⁠

 

Ik ben afhankelijk van jouw input, zodat je betrokken blijft en ik uitdraag waar jij voor staat. We gaan het samen doen.⁠

Je kunt zelf bepalen hoeveel uur hulp nodig is. Daarom heb ik 3 pakketten. Kan je je niet vinden in een van de pakketten, maar wil je wel samenwerken of heb je een vraag die je me voor wil leggen, dan kan ik een pakket op maat maken.

Nee, ik werk vanaf mijn eigen werkplek. Dit betekent dat jij niet de extra kosten voor een werkplek hebt en er geen rekening hoeft te worden gehouden met reiskosten/-uren.

Ondernemers besteden al snel ongeveer 14 uur per week aan social media. Het scheelt gewoon tijd om een VA in te schakelen die jouw Social Media verzorgt. Een VA is sneller, omdat ze ervaring heeft, in badges werkt en de juiste tools kent, zodat dit tijd bespaart.

Vergelijk je eigen uurtarief met dat van je VA en reken uit je winst! Ik verzorg de klus en jij kunt deze tijd aan iets anders besteden.

Social media verandert telkens, het kost tijd om al die veranderingen bij te houden.

Ik houd me op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op social media gebied en volg zelf nog regelmatig cursussen en leer telkens bij.

Ik weet na verloop van tijd precies welke post precies werkt en welke minder. Ik lees de statistieken en stuur bij, pas een strategie toe en werk toe naar gebeurtenissen in jouw bedrijf: een webinar, een workshop, een blog, een lancering.

 Jij levert de tekst aan van je nieuwsbrief en ik zorg voor de juiste opmaak en plan het in.

Of maken een weggever, zoals een ebook of videoserie om iemand jou te leren kennen en om kennis te laten maken met jouw methode of werkwijze.

Jij levert de tekst aan en ik zorg voor de juiste opmaak en plan het in. Ik zorg voor een goede emailserie, waarmee we een klantreis (funnel) uitzetten en zorg dat jouw potentiële klant jou leert kennen.

Middels een ijzersterke Pinterest strategie zorg ik ervoor dat je zichtbaar bent bij je doelgroep, continu potentiële klanten naar je website trekt en je omzet verhoogt.

Een succesvolle Pinterest strategie gaat gepaard gaat de juiste zoekwoorden, herkenbare huisstijl en op de juiste tijd jouw Pinterestpins maken en inplannen.

Van elk blog of produkt in je webshop maak ik pins en plan ze in.

Ik help je een weggever te maken. Zorg dat er een inschrijfformulier op je website komt, zodat potentiële klanten zich inschrijven en de klantreis kan beginnen.

Een landingspagina en eventpagina te maken op je website en alle nodige plugins installeren en updaten, zodat alles zorgeloos werkt.

Een website met de juiste zoekwoorden is de effectieve manier om een constante stroom klanten naar jou toe te laten komen.

Ook met aanpassingen op je website of blogs plaatsen, help ik je graag.