Wat is een Virtual Assistant ?

Waarom een Virtual Assistant ?

Een Virtual Assistant (Virtueel Assistent of VA genoemd) neemt op afstand taken uit handen van ondernemers, waardoor zij helpt bij de groei van het bedrijf. Een Virtueel Assistent is een sparringspartner voor die ondernemer en samen kijken ze naar het bedrijf waar deze verder geprofessionaliseerd kan worden voor bedrijfsgroei.

Een Virtual Assistant helpt ondernemers orde op zaken te stellen, focus te houden, zichtbaar te worden (zowel online als offline) en praktische zaken uit handen te nemen waar ze zelf niet aan toe komen of zich niet mee bezig willen houden. Daarnaast helpt een Virtual Assistant om de plannen ook werkelijk uit te voeren.
Focus

Doordat ik taken uit handen neem, of jouw projecten ondersteun, krijg jij weer rust en tijd om je te richten op waar jij goed in bent. Jouw ideeën, plannen en strategie, de groei van je bedrijf, of meer tijd voor de mensen waar jij van houdt.

Investeren in een Virtual Assistant levert geld op.

Vergelijk je eigen uurtarief met dat van je VA en reken uit je winst! Ik verzorg de klus en jij kunt deze tijd aan iets anders besteden; jouw klanten, meer omzet. De investering verdient zich direct terug.
Eigen werkplek

Ik werk vanaf mijn eigen werkplek. Dit betekent dat jij niet de extra kosten voor een werkplek hebt en er geen rekening hoeft te worden gehouden met reiskosten/-uren.

En wat ook heel erg fijn is; jij kunt zelf bepalen hoeveel uur hulp nodig is.

Virtual Assistant is geen beroep met een vast takenpakket. Elke VA heeft zijn eigen vaardigheden, specialismen en kennis.

Vind je loslaten spannend ?

Als ondernemer is je bedrijf je kindje. Je hebt het helemaal zelf grootgebracht.

Wat is het spannend om dat los te laten, hè, want je bent bang dat je het overzicht verliest.

Als Virtueel Assistent sta ik naast je en denk met je mee. Je kunt je gekste plannen tegen me uitspreken, je wildste dromen aan me toevertrouwen. Ik neem ze serieus, want ik geloof oprecht dat alles mogelijk is. Door veel vragen te stellen, kom ik erachter wat voor jou belangrijk is, hoe je zaken aanpakt.

Wat kan je aan mij toevertrouwen:

 
Alles om jouw zichtbaarheid op social media te verbeteren. Eigen content en video brengen jouw business naar een volgend niveau. Jouw verhaal vertellen aan je volgers en klanten waarin zij zich gaan herkennen. Waarde en kennis delen waarbij je jouw potentiële klant centraal zet. Je spreekt ze continue aan op de manier die bij jou past en waarmee je een relatie opbouwt. Kan jij jouw online zichtbaarheid vergroten. Ik help je met het maken van bijpassende afbeelding en plan ze voor je in. Samen kijken we naar een strategie, bekijken de statistieken en passen onze strategie er op aan.
 
Ik help je met video om jouw zichtbaarheid nog beter te maken. We maken een introductievideo, productvideo of andere video voor je.
E-Like Virtual Business Support
Ik neem graag Pinterest marketing uit jouw handen, maak mooie pins voor je en zorg dat de website van jouw bedrijf beter zichtbaar wordt bij jouw klant, door een strategie te maken en te adverteren op Pinterest.
 
Ik help je met e-mailmarketing via La Posta een mooie gratis tool voor het versturen van nieuwsbrieven of een weggever. Maak een mooi ebook voor je of een andere weggever en zorg zo dat je een emaillijst opbouwt.
 
We brengen structuur in jouw onderneming door het inzetten van Trello, een Projectmanagement-tool. Zo kunnen we samen in een project werken en is informatie makkelijk gedeeld.
Voor mijn verdere aanbod kan je kijken op aanbod

Hoe gaat het in zijn werk zo'n samenwerking ?

Het begint met een paar uurtjes om vertrouwen op te bouwen.

Ik wijs je vanzelf op kansen die je laat liggen, doe voorstellen om zaken efficiënter aan te pakken. Ik denk mee met jou als ondernemer.

Op het moment dat we een klik hebben en jij voelt dat je mij kunt vertrouwen, kunnen we altijd kijken of we de werkzaamheden kunnen uitbreiden.

E-Like Virtual Business Support