Ben jij een ambitieuze ondernemer en wil je meer bekendheid, klanten en omzet voor je business ?

Wil je meer online zichtbaar, maar weet je niet waar je moet beginnen, heb je geen tijd, geen interesse of komt het er gewoon niet van.

Je hebt een schatkist aan informatie en wilt deze supergraag delen met jouw ideale klant, of je wilt producten in beeld brengen, maar weet niet hoe. Je wilt meer klanten naar jouw website of een event trekken, maar weet niet goed hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Als ondernemer weet ik zelf hoe belangrijk het is om jezelf regelmatig te laten zien via social media, zodat mensen je weten te vinden, waarderen en vertrouwen. Wist je dat er ontzettende slimme manieren zijn om je online zichtbaarheid te vergroten, terwijl jij je kunt focussen op het echte werk wat je te doen hebt?

Ik vind het ontzettend leuk om je daarbij te helpen: met het maken en plannen van treffende social media posts en als je wilt kan ik ook video’s voor je maken of je te ondersteunen om ze zelf te maken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Download dan mijn 3 delige videoserie, waarmee ik jou inspireer, hoe je snel en eenvoudig online zichtbaar kunt zijn en zo veel meer leuke klanten aantrekt.
 
 

Jouw email-adres is veilig bij me.

Ik gebruik het alleen om je een maal per maand
mijn groeitips,
met de laatste nieuwtjes en veranderingen op het gebied van social media en waardevolle tips, te sturen.

Bij het versturen van dit formulier, geef ik Elike van de Kerkhof van E-Like Virtual Business Support toestemming om deze persoonsgegevens over mij te verwerken en ga ik akkoord met de privacy-wet