Uren tijd besparen met het maken van Strategische Socialmedia content

Als drukbezette ondernemer weet je dat social media van cruciaal belang is voor het bereiken van je ideale klanten. Maar het kan ook ontzettend tijdrovend zijn!
 
Wat als ik je vertel dat je die kostbare tijd kunt besparen en tegelijkertijd je socialmediastrategie naar een hoger niveau kunt tillen?
 
Vroeger vond ik dat ik alles zelf moest kunnen als ondernemer.
Nu schakel ik sneller de expertise van anderen in als ik ergens serieuze kansen voor groei zie.
 
Ik had mijn social media al heel efficiënt ingericht waardoor ik in korte tijd veel posts en nieuwsbrieven kon schrijven, maar merkte dat er stiekem een aantal nieuwe tijdlekken in slopen.
 
Toen ik deze methode voorbij zag komen wilde ik hier meer van weten. Social media maken in 1,5 uur tijd en dan voor 3 maanden klaar zijn. En dan ook nog content die ondernemers aanspreekt.
 
Wat als jouw content machine van elk idee wat jij hebt 5 verschillende posts maakt en jou bericht op AL je kanalen sterk inzet?
Er staat een geoliede content machine die ervoor zorgt dat één idee optimaal wordt gebruikt, zodat je meer zichtbaar bent en meer potentiële klanten bereikt zonder er meer moeite voor te doen.
 
Ik ben ZO enthousiast over dit nieuwe content systeem, dat ik besloot dat iedere ondernemer dit moet zien.

Door de juiste vragen te stellen, gaan we in op de pijn en het verlangen die klanten hebben, voordat ze bij jou komen en het resultaat die ze hebben als ze met jou samen gaan werken.

Dit verwerken we in jou social media, zodat je de juiste mensen aanspreekt, die op jou zitten te wachten, zodat jij ze kan helpen.

Ik leer jou mijn manier van strategische content maken, zodat je in 1,5 uur tijd voor 3 maanden content hebt voor al jouw kanalen.
 

– Templates en uitleg op papier die je er later steeds bij kunt pakken

– Contentkalender

– 3x 1-op-1 coaching calls met mij van een half uur waarin ik je persoonlijk help

– Tool waarbij je een goed overzicht houdt waar en wanneer je iets inplant.

Neem afscheid van de marketingstress en omarm een toekomst waarin jij je kunt concentreren op wat je het beste doet. Samen bouwen we aan een online zichtbaarheid die resoneert met je doelgroep en jouw unieke stem laat horen in de wereld van hondencoaching.

“Het scheelt me echt veel tijd, we blijven zichtbaar en het geeft me vooral heel veel rust en tijd om andere dingen te doen!”

Ik heb in juli het socialmediatraject gevolgd bij Elike. Door de vele praktische tips is het gelukt om hierin veel meer structuur en handigheid te krijgen. Het scheelt me echt veel tijd, we blijven zichtbaar en het geeft me vooral heel veel rust en tijd om andere dingen te doen!