Structureel meer tijd krijgen om al je omzet-verhogende ideeën te realiseren

tijd besparen E-Like

📣 Wil jij een ondernemer zijn die écht kan focussen op groei?

🚀 Veel ondernemers hebben het gevoel dat ze vastzitten in de dagelijkse uitvoerende taken, en ze willen juist weer meer ruimte hebben om echt te ondernemen. Als jouw bedrijf groeit, groeien je agenda en to-do lijst vaak exponentieel mee.

Meer klanten betekent meer e-mails, meer afspraken, en meer taken die afgehandeld moeten worden. Hoewel het hebben van veel klanten op zich goed is, kan het je belemmeren om te werken aan de groei van je bedrijf. Je wilt immers niet elke dag alleen maar dezelfde repetitieve taken uitvoeren en geen tijd overhouden voor nieuwe ideeën.

Als ondernemer ben je juist enthousiast over het bedenken en uitvoeren van nieuwe plannen. Maar vaak kom je er niet aan toe door tijdgebrek. Wat laat je liggen aan omzet door gemiste kansen en onuitgevoerde plannen?

En dat is zonde! Jouw passie is ondernemen, niet vastzitten in een eindeloze stroom van repetitieve taken.

🔑 Gelukkig zijn er manieren om tijd vrij te maken. Je kunt bijvoorbeeld je taken bundelen in plaats van ze los van elkaar uit te voeren. Door taken efficiënt te clusteren, bespaar je niet alleen tijd, maar ook concentratie en energie. Onderzoek toont aan dat elke keer dat je switcht tussen taken, je ongeveer 8% concentratie verliest. Het duurt vervolgens gemiddeld 27 minuten voordat je je volledige concentratie weer terugkrijgt. Dat is kostbare tijd die je beter kunt besteden.

Daarnaast kun je handmatige taken automatiseren. Waarom zou je kostbare tijd besteden aan taken die ook automatisch kunnen worden uitgevoerd?

Stel je eens voor dat je 2 uur per week bespaart door efficiënter met je taken om te gaan. Met die extra uren kun je bijvoorbeeld een extra webinar geven, wat potentieel meer omzet kan genereren. En dat is slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is.

💼 Ik wil jou graag laten zien hoe je jouw grootste tijdlekken kunt aanpakken, zodat je weer tijd hebt voor de ideeën die je bedrijf kunnen laten groeien. Ik leer je mijn efficiënte werkwijze, voorzien van handige templates en uitleg. Daarnaast krijg je een tool waarmee je je focus en planning kunt behouden. Ook bied ik 3x 1-op-1 coaching calls aan, waarin ik je persoonlijk help.