VA Eindhoven E-Like met boxer

Hoe je je Instagram-account koppelt in Meta Business Suite voor computers

Voordat je aan de slag gaat

De stappen hieronder zijn alleen van toepassing als je je Instagram-account wilt koppelen in Meta Business Suite voor computers.

  1. Je hebt een Instagram-account nodig voor je bedrijf. Maak een Instagram-account als je er nog geen hebt.
  2. Controleer of je de Facebook-pagina hebt geselecteerd die je wilt koppelen aan Instagram.
  3. Als je een andere Facebook-pagina wilt selecteren, klik je op het vervolgkeuzemenu linksboven in je zijbalk. Selecteer vervolgens het Facebookpagina-account dat je wilt koppelen aan een Instagram-account.

Ga naar Facebook

1. Klik op je foto, rechtsboven en ga daarna naar instellingen en Privacy.

2. Klik daarna op Instellingen.

3. Klik in de linkerkolom, onder instellingen, op gekoppelde accounts.

4. Klik daarna op Instagram.

5. Klik op Account koppelen. Er kan een nieuw venster worden geopend.

6. Als je bent aangemeld bij Instagram, kan er aan je worden gevraagd dit account te koppelen. Als dit niet het account is dat je wilt koppelen, klik je op Van account wisselen. Voer vervolgens je aanmeldgegevens in.

Als je tweestapsverificatie hebt ingeschakeld, wordt er gevraagd om je beveiligingscode in te voeren. Klik vervolgens op Bevestigen.

Zodra je een Instagram-account hebt gekoppeld aan je Facebook-pagina, kun je de activiteit van je bedrijf op Facebook en Instagram rechtstreeks beheren.

Je kunt nu bijvoorbeeld berichten plannen, reageren op chatberichten en opmerkingen, advertenties maken en statistieken bekijken voor zowel Facebook als Instagram. Dit kan je helpen tijd te besparen en maakt het eenvoudig om je bedrijfsaanwezigheid vanaf één plek te beheren.

Mijn naam is Elike van de Kerkhof en als Virtual Assistant help ik vrouwelijke ondernemers, die werken met en voor honden, met hun online zichtbaarheid. Maar bij een goed bericht is een mooie afbeelding (visual) ook belangrijk, en je ziet overal van die mooie afbeeldingen voorbij komen en wilt dat ook.

Je bent nooit tevreden, ook al besteed je er uren werk aan. Jouw afbeeldingen stralen niet uit wat jij wil.

Het kost je veel te veel tijd om het allemaal uit te zoeken.

Kijk eens in mijn shop waar ik verschillende pakketten aanbied om jouw content op social media, herkenbaarheid en een boost te geven.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.